Здешевлений Kia Sportage став бестселером бренду (Фото)

За період з січня по липень 2020 року абсолютним бестселером в модельному ряду Kia стала бюджетна модифікація кросовера Kia Sportage. Як з’ясувалося в ході дослідження авторинку, з початку року дилери передали покупцям понад 41 тисячі таких авто.

Нагадаємо, “здешевлений” Kia Sportage доступний тільки на піднебесній ринку. Кросовер базується на платформі “стандартного” Kia Sportage третьої генерації.

Примітно, що “бюджетна модифікація” вседорожника реалізується в Китаї “паралельно” з кросовером нового покоління. Цілком очевидно, що такий попит на авто обумовлений його привабливою ціною.

Під капотом “бюджетної” версії паркетника встановлюється 2,0-літровий “атмосферник” на 161 к.с. або турбований мотор на 1,4 літра з віддачею 140 к.с. Перший двигун поєднується з 6-ступінчастою механічною коробкою передач або класичним 6-діапазонним “автоматом”, а другий ДВЗ – з 7-швидкісним “роботом” з подвійним зчепленням. Привід передбачений передній і повний.

“Здешевлений” Kia Sportage пережив оновлення восени минулого року. Тепер для кросовера в максимальних комплектаціях стала доступна 2-кольорове забарвлення кузова, великий список опцій, в тому числі, мультимедійна система, що підтримує “зв’язок” зі смартфоном, з якого можна управляти системами автомобіля дистанційно.


Не пропустіть