ТОП-5 найбільш перспективних кросоверів на авторинку України (Фото)

Сегмент кросоверів на світовому автомобільному ринку зростає з року в рік. В Україні паркетники також вельми затребувані.

Ресурс, Автомобільні новини, склав невеликий рейтинг ТОП-5 найбільш перспективних кроссоверів в Україні.
Під словом «перспективний» йдеться про аналіз декількох чинників: популярність на українському та (або) зовнішньому ринках, вартість, марка, а також кількість доступних варіантів оснащення.

5-е місце посів Toyota RAV4.

Завдяки цій моделі марка Toyota на сьогодні є брендом №1 в Україні. Для RAV4 у нас пропонується зо два десятки комплектацій, у тому числі версії з дизельними моторами. Мінімальна вартість моделі в Україні становить 623 тисячі гривень.

4-е місце посів Nissan Qashqai – бестселер сегмента SUV у Європі.

Як і RAV4, цей кросовер пропонується в багатьох варіантах оснащення, але він доступніший за ціною. Базова вартість Nissan Qashqai в Україні – 491 тисяча гривень.

3-є місце – Renault Duster.

Повз французького «бюджетника» важко пройти. Кросовер добре продається і в Україні, і за її межами. Зокрема, Дастер дуже популярний у країнах Латинської Америки. Багато варіантів комплектації, дизельний двигун у силовій лінійці, висока якість збірки, відносно невисока вартість експлуатації і, нарешті, доступна ціна – від 362 тисяч гривень.
На 2-е місце фахівці поставили найпопулярнішу модель авторинку України у 2016 році (до речі, і у січні 2017-го). Мова йде про KIA Sportage.

Його початкова вартість – 547 тис. гривень. Варто відзначити чотири доступних двигуна, у тому числі дизель, дуже добре оснащення як для такої вартості, а також широкий вибір версій.

Найбільш перспективним в Україні, думку фахівців, є Volkswagen Tiguan другої генерації.

Кросовер нещодавно надійшов на вітчизняний авторинок, але вже зараз можна констатувати великий інтерес до нього споживачів. Tiguan – найбільш нова модель у цьому рейтингу. Він значно відрізняється від «першого» Тігуана як дизайном, так и технічними характеристиками.
Volkswagen Tiguan дорожчій за всі попередні моделі (від 810 тисяч гривень), але він є найсучаснішим з точки зору технологій, двигунів та матеріалів. До того ж у Тігуана вже є 7-місна версія, яка, цілком можливо, надійде і в Україну.


Не пропустіть