Ілон Маск презентував свій новий дивовижний винахід (фото)

Ілон Маск презентував безпілотний електричний автобус, призначений для руху підземними тунелями зі швидкістю до 200 км/год.

“Засновник і керівник Tesla Ілон Маск представив новий транспортний засіб – безпілотний електричний автобус. Правда, створили його не інженери Tesla, а фахівці іншої компанії Маска – The Boring Company”, – вказується в повідомленні.

The Boring Company, як відомо, розробляє мережу підземних тунелів. Новий електробус Маска – частина проекту транспортної системи, представленого раніше The Boring Company. Пересуватися він буде тільки по тунелях – таким чином розробники планують розвантажити наземний громадський транспорт.

Нагадаємо, раніше Ілон Маск презентував проект електричної платформи, яка буде перевозити тунелями автомобілі в повністю автономному режимі. Безпілотний автобус з технічної точки зору мало чим відрізняється від цього візка, однак доповнений пасажирським салоном. Новий електробус зможе розганятися в тунелі до 200 км/год. Пересуватися він буде виключно в автономному режимі, адже ніяких органів управління він не має.

https://www.autocentre.ua/


Не пропустіть