Замість російського Яндекс навігатора в Україну зайшов європейський онлайн-сервіс

Нідерландська компанія TomTom NV, що виробляє навігатори та програмне забезпечення до них, оголосила про розширення покриття свого сервісу для навігації TomTom Traffic на Україну, а також Литву, Естонію, Латвію, Україна, Хорватію і Румунію, Оман, Катар, Бахрейн і Ізраїль.

Про це повідомляється в прес-релізі компанії.

– Подальше географічне розширення TomTom Traffic в Східній Європі і на Близькому Сході буде допомогою для водіїв, підприємств та урядів у покращенні управління потоком трафіку, підвищенні безпеки дорожнього руху і ослабленні впливу транспортної перевантаженості на навколишнє середовище, – сказав віце-президент з розвитку бізнесу і бізнес -операцій TomTom Андреас Ервіг.

За його словами, охоплення сервісу розширився до 64 країн.

До слова, TomTom Traffic пропонує свіжу інформацію про дорожні умови, таких як пробки, дорожні роботи і нещасні випадки. Ця інформація може використовуватися водіями для пошуку оптимального маршруту і запобігання перевантажень, а також міст і дорожніх влади для моніторингу, аналізу та впливу на трафік.

TomTom – найбільший виробник портативних навігаційних приладів в Європі, заснований в 1991 році. Компанія має головний офіс в Амстердамі і понад 4,7 тис. Співробітників по всьому світу. На сьогодні сервіс TomTom Traffic використовують більше 500 млн телефонів, автомобілів і портативних навігаційних пристроїв.


Не пропустіть