В Україні збирають британські спортивні автомобілі Lotus (фото)

В Україні збирають легендарні Lotus Super Seven. Майстри із Запоріжжя налагодили виробництво легендарного спорткара британської марки на базі інших автомобілів.

Як розповів autonews.ua представник компанії-виробника «Азов Авто Ательє», зараз у них є готова трилітрова сімка синього кольору (представлена ​​на фото). Двигун від Ford Scorpio на 240 к.с. Ходова також «фордівска».

Передня підвіска незалежна, на поперечних важелях, з використанням стабілізатора поперечної стійкості. Задня підвіска зроблена незалежна з підруленням в момент повороту.

Основу кузова становить просторова трубчаста рама високої жорсткості на кручення з працюючою обшивкою. Вага Lotus Seven не перевищує 500-600 кг. Машина виготовлена ​​за технологіями Великобританії. Цінник – 15 000 доларів.

Нагадаємо, Lotus Seven – невеликий легкий двомісний спортивний автомобіль з відкритим верхом, проводився фірмою Lotus з 1957 по 1972 рік. Модель розроблена засновником Lotus Коліном Чепменом і вважається втіленням філософії Lotus через малу споряджену масу і простоту.


Не пропустіть