Мільярдер продає «королівський» Ferrari практично «за безцінь»

Суперкар, оформлений в стилі “мілітері”, виставляє на торги один друг американських президентів.

У цього Ferrati 458 майже легендарна біографія. Першим власником став Лапо Елканн – онук неофіційного “короля” Італії Джані Аньєллі, який очолював раніше концерн FIAT. Саме він вирішив закамуфлювати, немов це військова машина, шикарний спорткар.

Елканн володів цим автомобілем з 2010 по 2016 роки, і за цей час примудрився вляпатися в кілька скандальних історій. Одного разу він припаркував машину в центрі міста так, що майже на три години перекрив рух.

Словом, в 2016 році мілітері-кар виявився на аукціоні. Його новим власником став відомий мільярдер і філантроп, приятель американських президентів Рон Беркл.

Правда, мільярдер недовго насолоджувався іграшкою Елкана. Вже через рік він виставляє машину на торги. І, як не дивно, згоден на зовсім скромну ціну. За попередніми оцінками, тепер машина навряд піде з молотка дорожче 250-300 тисяч доларів. Виходить, суперкар продають з величезною знижкою.

Для тих, хто не знає: Ferrari 458 оснащувався 4,5-літровим V8, з яким першу сотню машина розмінює всього за 3,4 секунди. Максимальна швидкість суперкара досягає 325 кілометрів на годину.

https://avtoblog.ua/


Не пропустіть