Новий Volkswagen Beetle перетвориться в чотиридверний електрокар

Основою для наступної генерації Volkswagen Beetle послужить та ж платформа, на якій будуються машини лінійки ID За рахунок цього новинка стане задньо- або повнопривідною, отримає просторий салон і залишиться при класичній зовнішності.

Наступна генерація Volkswagen Beetle може стати чотирьохдверним електрокаром. Такі дані озвучив сайт Autocar, посилаючись на своїх інформаторів.

Головним дизайнером Volkswagen Клаусом Бішоффом вже зроблені перші скетчі нового Beetle. Машина намальована в дусі електрокарів лінійки ID З’явиться вона чи ні, буде вирішено в найближчі 2-3 роки, після того, як на конвеєр стануть моделі нового електричного сімейства.

У разі схвалення моделі Volkswagen Beetle в форматі електрокара, вона буде спроектована на модульній платформі MEB, яка створювалася спеціально під «зелені» моделі. Дане шасі дозволить зробити «Жука» більш просторим в салоні, оснастити його заднім або повним приводом, а також зберегти його класичний вигляд.

Машини лінійки ID підуть на конвеєр в 2020 році. Спочатку буде продаватися компактний хетчбек, слідом за яким на ринок відправляться паркетник, мінівен, і, можливо, флагманський седан. Вже до 2025 року модельний ряд електрокарів Volkswagen може налічувати понад 20 автомобілів.


Не пропустіть