Mitsubishi Pajero отримав оновлення і подешевшав (Фото)

Позашляховик Mitsubishi Pajero злегка оновив зовнішність і бортову начинку.

Модернізована модель дебютувала в Піднебесній. Китай – один з тих ринків, завдяки яким морально застарілий Pajero ще тримається на плаву. У багатьох інших країнах позашляховик поступово знімають з продажу.

Втім, оновлення для китайського Mitsubishi виявилися черговими. Решітка радіатора стала яскравіше. На задніх ліхтарях з’явилися сріблясті накладки, а на боковинах – нові декоративні акценти.

Дизайн інтер’єру взагалі не змінився, але бортова начинка – покращилася. Мультимедіа з 9-дюймовим екраном з’явилася на місцевих Pajero ще в минулому році, а зараз до неї додалася бездротова зарядка для мобільних гаджетів. Легкий апгрейд пройшли і системи, що відповідають за активну безпеку.

Під капотом – знайомий бензиновий 3.0 V6, який видає 174 кінських сили. У Піднебесній з ним в парі за замовчуванням працює автоматична коробка на п’ять передачах і повний привід Super Select II. Продажі стартують зовсім скоро. До речі, після рестайлінгу китайський Mitsubishi став дешевше. Тепер в перекладі з юанів за нього просять від 53 тисяч доларів – на 3 тисячі менше, ніж раніше.


Не пропустіть