Ford в 2020 році випустить новий електричний кросовер

Компанія Ford планує випустити електромобіль в 2020 році. Як повідомляється, це буде кросовер з прийнятною вартістю і передовими технологіями під капотом, здатний стати ефективною альтернативою бензиновим автомобілям.

Як повідомляє директор компанії, їх мета на даний момент – це на протязі двох років працювати над доопрацюванням електромобіля, аналогів якому немає і, ймовірно, не буде найближчим часом, до того ж за такою низькою вартістю. Поки багато автовиробників випускають свої електромобілі в тому вигляді, в якому вони навряд чи підійдуть більшості людей. Технічні характеристики електромобілів, в тому числі максимальна швидкість, час розгону до 100 км/год, об’єм заряду батареї не можуть поки скласти конкуренцію автомобілям, які працюють на бензині.

Втім, представники Ford стверджують, що можливості їх розробки будуть порівнянні з автомобілями, які працюють на пальному. Зокрема повідомляється, що заряду батареї вистачить на 450 км. Зовнішній вигляд моделі нагадує Ford Mustang. Очікується, що саме цей автомобіль, нарешті, дасть можливість електрокарам стати затребуваними.


Не пропустіть