Унікальний автомобіль Таvria Pick Up знайшли в Аргентині (Фото)

Автомобіль Lada Tavria Pick Up Con Cupula цікавий тим, що дані фургони з 1992 року випускали в Греції в місті Салоніки на спільному підприємстві Ukraine – Greece S.А. На підприємстві виготовляти три модифікації на базі ЗАЗ-1102: пікап, фургон і машина з кузовом типу «ландо», повідомляють «Українські автомобілі» на своїй сторінці в Фейсбук.

Всі вони збиралися по обхідним технологіями із застосуванням склопластикових деталей, в тому числі кузовних. Автомобілі навіть отримали свій загальний індекс – 11025. Фургон мав вантажопідйомність – 300 кг, і продавався під назвою – Tavria VAN.

Даний автомобіль 1994 року, з пробігом 180 тис. км. Ціна автомобіля становить 25 000 аргентинські песо, що еквівалентно приблизно 670 $. Варто зауважити, що автомобіль має литі магнієві колісні диски, які є досить рідкісними в Україні.

Ще в першій половині 90-х в Південну Америку були відвантажені партії автомобілів ЗАЗ 1102. Автомобілі продавалися під брендом Lada. Цікаво, що в Південну Америку Таврії приходили не тільки з України, а ще й, як показує оголошення, з Греції.


Не пропустіть