У столиці збираються побудувати дві нові дороги

У різних районах Києва планують побудувати дві нові дороги. Наймасштабнішим і витратним проектом є будівництво Окружної дороги

Про це йдеться у відповідному розпорядженні на сайті Київської міської держадміністрації.

Згідно з рішенням про “Бюджет міста Києва на 2019 рік”, місто має намір побудувати вулицю, названу на честь українського композитора Юлія Мейтуса в Голосіївському районі. Вартість її будівництва оцінюють в 20 млн грн. При цьому в поточному році місто виділить 500 тис. грн на проектні роботи.

Ще одну дорогу побудують на вулиці Іжевської в Дарницькому районі Києва. На роботи з міського бюджету піде 50 млн грн. Будівництво почнеться в в травні 2020 року, а завершать роботи на вулиці в кінці 2021 року.

А ось в Дніпровському районі побудують автомобільну дорогу на ділянці між вулицею О. Довбуша та Броварським проспектом. На цьому об’єкті планують витратити майже 400 млн грн. Нову дорогу відкриють для руху транспорту в кінці 2021 року.

Найбільше намір вкласти в проект будівництва Великої Окружної дороги на ділянці від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської (Оболонський район). Загальна вартість об’єкта становить 1,12 млрд грн. Як зазначається, до кінця року рівень готовності об’єкта повинен становити 43,2%. При цьому завершити всі роботи мають намір в кінці 2021 року. Там же з’явиться транспортна розв’язка на різних рівнях.

Джерело 44.ua

Не пропустіть