Volvo модернізувала кросовер XC90 (Фото)

Оновлений кросовер Volvo XC90 практично не отримав зовнішній змін, зате обзавівся новою комплектацією і новими технічними рішеннями в силовій установці.

Представивши нові покоління практично всіх моделей своєї лінійки, Volvo взялася за оновлення залишилися машин. Першим з них оновився кросовер XC90, рестайлінговий варіант якого представлений офіційно.

Модель, що розійшлася тиражем в 320 000 автомобілів, зовні змінилася несуттєво – нова решітка радіатора, нові варіанти забарвлення кузова і нові колісні диски.

В салоні не змінилося нічого, якщо не брати до уваги, що тепер на додаток до 5- і 7-місного варіанту компонування салону можна замовити кросовер з 6-місним інтер’єром, де другий і третій ряди сидінь можна складати в різних варіантах. Ну і ще мультимедіа отримала підтримку Android Auto і сервісу Spotify.

Найважливішим нововведенням стало KERS – система рекуперації кінетичної енергії гальмувань, яка, за словами Volvo, дозволяє на 15% знизити витрату палива. Також з’явилися мотори з індексом B, що позначають м’яку гібридну силову установку.

Крім іншого, для XC90 стали доступні деякі системи активної безпеки – Oncoming Lane Mitigation, City Safety, Autobrake і Cross Traffic Alert – які раніше встановлювалися тільки на більш нові моделі S90 / V90, S60 / V60 і XC60.

Оновлений Volvo XC90 почнуть випускати в травні 2019 року, а прийом замовлень на модернізований кросовер вже відкритий.


Не пропустіть