Mitsubushi випустив прoщaльну версію позашляховика Pajero (Фото)

Японський автовиробник вирішив підвести риску в життєвому циклі поточної версії позашляховика і анонсував вихід ексклюзивного виконання, що отримав назву Final Edition.

Як розповіли в прес-службі марки, всього планується випустити 700 автомобілів Pajero Final Edition. Новинка створена на базі модифікації Exceed з 3,2-літровим турбодизелем під капотом і автоматичною трансмісією. Спецверсія відрізняється підсвічуванням накладок на порогах дверей, оригінальним забарвленням кузова в пастельних тонах, більш якісними матеріалами обробки салону, фірмовими наклейками і шильдиками з порядковим номером машини, що свідчить про її ексклюзивність.

Без пам’ятних подарунків теж не обійшлося – кожному покупцеві «прощального» Pajero йде наручний годинник Citizen з логотипом Mitsubishi.

Варто відзначити, що спецверсію Mitsubishi Pajero доповнили бічними подушками і шторками безпеки, люком, електроприводом передніх сидінь, рейлінги на даху і блокуванням заднього диференціала. У версії Exeed такі опції можна встановити тільки за додаткову плату.


Не пропустіть