КрАЗ розробив автоцистерну на повноприводному шасі 5233ВЕ

Кременчуцький автозавод розробив автоцистерну на шасі КрАЗ-5233ВЕ для перевезення і зберігання питної води в польових умовах. Цистерна об’ємом 5 кубічних метрів виконана з нержавіючої сталі і обладнана цифровою системою контролю наповнення, а також розділена на дві автономні секції, пише autoconsulting.com.ua

Час наповнення цистерни становить 26 хвилин. Завдяки встановленню на повноприводному позашляховому шасі КрАЗ-5233ВЕ, доставка питної води може бути здійснена у важкодоступні місця.

1479827558tbfs_h

Автоцистерна доповнить “лінійку” армійської спецтехніки, яку пропонує КрАЗ для української армії. Нагадаємо, що раніше АвтоКрАЗ вже представляв паливозаправник, автомобіль для перевезення рідких нафтопродуктів і інші автомобілі спеціальної гами на позашляхових 2-х і 3-вісних шасі.

Автомобіль КрАЗ-5233ВЕ повністю уніфікований з вже використовуваними українською армією моделями КрАЗ, що перебувають на озброєнні ЗСУ та Національної гвардією, а також прикордонною службою України. Автоцистерну запропонують і для зовнішніх ринків.


Не пропустіть