Спорткар Chery? Концепт вже готовий!

На Пекінському автосалоні, який відкриється в кінці квітня, китайська марка покаже концептуальне купе, пише auto.mail.ru

Поки нам демонструють тільки ескіз, але вже через три тижні відвідувачі Пекінського автосалону зможуть побачити цей автомобіль на власні очі. Нехай поки мова йде про прототип, і про реальні плани запуску таких машин в серію говорити рано. Але амбіції марки Chery вже явно виходять за межі простеньких машин масового сегмента. І в першу чергу компанія робить ставку на дизайн.

f26f2b5210874e3d6ef8885d4893bfa6_orig

Копіювання чужого стилю залишилося в минулому, але от знайти власне обличчя китайцям поки не вдавалося. Цей прототип Chery показує нам, що пошуки тривають повним ходом. І компанія, як і багато «японців» і «корейців», намагається зробити дизайн емоційним.

Концепт має «статуру» купе, але творці підкреслюють, що кузов буде чотирьохдверним. Мабуть, дизайнери надихалися такими прикладами, як BMW 4 Гран Купе. Ну а якщо судити за захисними накладками на колісні арки, то, ймовірно, машина буде частково близька до кросоверів.

Ідея вивести на ринок спортивного «китайця» поки звучить фантастично, але не будемо забувати, що ще кілька років тому ми так само думали і про «корейців». А зараз, Kia успішно продає «гарячі» хетчбеки cee’d GT.


Не пропустіть