BMW показала тизер концепту 8-Series

Дизайнерський проект автомобіля, який стане передвісником нового купе, яке буде офіційно представлений на конкурсі елегантності Concorso d’Eleganza Villa d’Este в Італії

Швидку появу нової концептуальної моделі BMW анонсував в рамках щорічних зборів акціонерів BMW Group голова ради директорів Харальд Крюгер, повідомила прес-служба компанії. Дизайнерський проект, який продемонструє вигляд нового BMW 8-Series, представлять 26 травня. Поява автомобіля заплановано на 2018 рік.

«BMW 8-Series купе створено на основі традицій, закладених розкішними спортивними дводверними BMW минулих років, і займе місце автомобіля мрії в нашій модельній лінійці», – сказав Крюгер, додавши, що вже сьогодні може з упевненістю сказати, що це розкішне спорткупе.

Технічні подробиці майбутньої новинки поки не розкриваються.

Відзначимо, що автомобілі BMW 8-Series вже присутні в лінійці марки. Так, в період з 1989 по 1999 рік оригінальне чотиримісне купе класу Gran Turismo випускалося під індексом E31. Передбачалося, що машина повинна була скласти конкуренцію моделям SL і купе S-класу від Mercedes-Benz. Вартість нової машини була близько 100 000 доларів.


Не пропустіть