Opel показав новий дизайн своїх моделей (Фото)

Компанія Opel опублікувала перші тизери концепту GT X Experimental, який був створений, щоб продемонструвати нову концепцію дизайну автовиробника.

Після покупки марки Opel групою PSA Group це перша офіційна інформація про те, як будуть виглядати майбутні автомобілі бренду.

При цьому на тизері шоу-кар не показаний повністю, а продемонстрована лише його передня частина. Судячи з фото і відео, під покривалом знаходиться електричний крос-хетчбек, так як замість решітки радіатора встановлена ​​стильна декоративна панель, а бампер виконаний з нефарбованого пластику. Цілком можливо, що в даному випадку мова йде про нове покоління Opel Corsa.

Крім того, GT X Experimental отримав оригінальну світлодіодну оптику, об’єднану з решіткою радіатора. Цей елемент дизайну отримав назву Vizor по аналогії з захисним склом мотоциклетного шолома.

Нагадаємо, новий Opel Corsa з бензиновими і дизельними моторами з’явиться на ринку через рік, а в 2020-му до дилерів надійде електрична модифікація хетча. За попередньою інформацією, новинка буде побудована на одній платформі з наступним Peugeot 208.


Не пропустіть