Представлений новий кабріолет Hyundai Santa Fe (Фото)

Південнокорейський автомобільний гігант представив нову версію Hyundai Santa Fe, яка представляє собою кабріолет. Ніколи раніше дана модель не мала нічого спільного з таким типом кузова, що відзначено в якості прориву розробників.

Експерти вже поспішили відзначити, що даний автомобіль є відмінне поєднання високої потужності і стильного дизайну, повністю відповідного поточним вимогам до стилю. Однак не варто поспішати з планами придбати кабріолет Hyundai Santa Fe, так як мова йде лише про одиничний концепт, доля якого поки залишається невідомою. Поки представники компанії Hyundai не розкривають деталей з приводу розвитку проекту, але автолюбителі вже проявляють підвищену увагу до даного автомобіля.

Випустити кросовер у версії кабріолета зуміли фахівці австралійського філії компанії Hyundai, тим самим продемонструвавши можливості, про які раніше могли і не знати багато клієнтів. Домогтися випуску Hyundai Santa Fe в унікальному вигляді вдалося за рахунок видалення даху, яка представила новинку зовсім в іншому вигляді. Пройдене тестування підтвердило успіх обраної ідеї з перевтілення традиційного кросовера в унікальний кабріолет.


Не пропустіть