Компанія Seat презентувала три нових концепт-кара (Фото)

Іспанська компанія Seat презентувала на мотор-шоу в Барселоні три нових концепт-кара. На стенді бренду, який належить VW Group, були представлені електрокари Minimo, Cupra e-Racer і El-Born.

Експерти вважають, що електричне міське авто Minimo може скласти гідну конкуренцію Renault Twizy. Концепт-кар, оснащений двома сидіннями, може проїхати на одному заряді приблизно 100 кілометрів. При цьому, батарея новинки буде замінена. Довжина автомобіля складе 2,5 метрів, а ширина – 1,24 метра. Серійну версію Minimo автовиробник планує представити в 2021 році.

Cupra e-Racer це гоночний електричний автомобіль, який може розігнатися до 100 км/год всього за 3,2 секунди. В підкапотному просторі даного авто встановлений електромотор, що генерує 680 «конячок». Серійну версію Cupra e-Racer компанія Seat презентує в 2020 році.

El-Born дуже схожий на VW ID.3, але відрізняється від свого «брата» більш спортивним дизайном. Електрокар оснащений акумуляторною батареєю, потужність якої 62 кВт-год, а також електричним мотором, який видає 200 к.с. При цьому, запас ходу El-Born становить 420 кілометрів. Як і гоночний концепт-кар, цю модель запустять в серійне виробництво в 2020 році.


Не пропустіть