Bugatti показала дитячу машину за ціною нової Toyota Camry (Фото)

Дитячий автомобіль Bugatti Baby II побудований за аналогією з оригінальною моделлю Baby 1926 випуску. У той рік Етторе Бугатті разом з сином Жаном створили дитячий автомобіль для 4-річного молодшого сина Ролана. Дизайн «іграшки» був скопійований з спорткара Bugatti Type 35. Дитячий автомобіль оснащувався в 1926 році електродвигуном Paris-Rhone потужністю 3,5 к.с. і 12-вольтовою батареєю, а також редуктором з передачею заднього ходу.

Модель Bugatti Baby 1926 року орієнтовано на дітей у віці 6-8 років. Вона могла розігнатися до швидкості 20 км/год. Дитячий автомобіль купували багаті бізнесмени, знаменитості та короновані особи. На той момент ціна моделі становила 5 тис. франків, це на сучасні гроші приблизно 4,5 тис. євро.

Перші рендери сучасного Bugatti Baby II були представлені ще в березні. Розробникам довелося оцифрувати кожну деталь спорткара Type 35 зразка 1924 року, після чого була створена копія в масштабі 1:2. Вона отримала в своє оснащення електродвигун з можливістю перемикати вихідну потужність від 1,36 до 5,5 к.с. Також завдяки брелоку Speed Key можна відключати обмежувач і тоді продуктивність мотора стає 13,6 к.с.

Також Bugatti Baby II може похвалитися диференціалом підвищеного тертя в задній осі, тяговою батареєю на 1,4 або 3,8 кіловат-години, запасом ходу на 30 км, порожнистою передньою підвіскою, ручним гальмом і логотипом в передній частині авто, виконаним з 50 гр срібла. Варто сказати, що вже весь тираж дитячої машини в 500 екземплярів повністю купили. Стартова ціна на Bugatti Baby II становить 30 тис. євро, що еквівалентно вартості нового седана Toyota Camry.


Не пропустіть