Які моделі Renault з’являться в Україні в поточному році

Керівництво французької Renault в Україні відзвітувало про виконану роботу у 2015 році та оголосив плани на 2016-й.
Компанія «Рено Україна», яка торік відзначила 15-річчя роботи на українському ринку відмінним показником. Вона продала за рік 5 175 нових легкових і комерційних автомобілів, що стало кращим результатом на ринку. Крім того, Renault Logan став найбільш продаванbv легковиком, Duster – найбільш популярним кросовером, а Dokker – бестселером в сегменті комерційних машин, пише autocentre.ua

Нинішній рік компанія починає виведенням на ринок довгоочікуваного компактного кросовера Renault Captur. Автомобілі вже доступні в дилерських центрах Renault. Модель з бензиновим 115-сильним двигуном з 6-ступінчастою автоматичною трансмісією EDC і в хорошій комплектації коштує від 513 тис. Грн. Навесні у дилерів з’явиться дизельний Captur.

У другій половині року «Рено Україна» виведе на ринок ще дві новинки – кросовер Renault Kadjar і нове покоління Renault Megane. Останній почне продаватися в кузовах п’ятидверний хетчбек і універсал, а ось седан Fluence залишиться у продажу до кінця 2016 року в нинішньому поколінні.

«Рено Україна» не розраховує на збільшення частки ринку в 2016 році, але планує залишатися серед лідерів. Для цього вона вже з початку року вивела два унікальних пропозиції. Так, у відсутності вигідних автокредитів стартує програма нульової процентної ставки на кредит терміном три роки. Крім того, збільшується термін гарантійних зобов’язань на легкові автомобілі – в 2016 році вони складуть 5 років або 100 тис. Км.


Не пропустіть