Nissan анонсував новий бюджетний компактний кросовер (Фото)

Компанія Nissan показала тизер нового невеликого паркетника. Подробиць мінімум: ключовим ринком збуту для нього буде Індія, там же організовують випуск моделі. Як стало відомо згодом крос представлять і в інших країнах. Дебют намічений на 2020 рік.

Відзначимо, що навіть назва SUV поки залишили в таємниці. Але представники бренду зазначили, що над розробкою моделі спільно працювали фахівці з Японії та Індії.

За попередньою інформацією, новинку, довжина якої не перевищить 4 метрів, побудують на платформі CMF-A, яка лягла в основу “пятидверок” Renault Kwid і Datsun redi-GO, компактвена Renault Triber.

Якщо “таємному” паркетнику Nissan дійсно дістанеться ця “база”, то, найімовірніше, і силовий агрегат до нього перейде від Renault HBC. Нагадаємо, під капотом “Рено” встановлена ​​літрова “турботрійка” потужністю 95 к.с. Привід моделі, напевно, дістанеться тільки передній.

У лінійці Nissan компактний крос розміститься на щабель нижче Kicks. До переліку ключових конкурентів можна віднести Renault HBC, а також Suzuki Vitara Brezza і Hyundai Venue. Новинка виявиться в одній ціновій категорії з цими моделями.


Не пропустіть