Надпотужний Bugatti Chiron R дебютує в Женеві (Фото)

Bugatti змогли спонукати заможних людей купити наддорогий Veyron, представивши безліч спеціальних видань протягом 10-річного життєвого циклу гіперкара.

Обмежений 500 екземплярами, Chiron вже отримав версію Sport з реальними апаратними змінами, поряд з кількома іншими варіаціями, які приносять зовсім іншу конструкцію кузова і потужність.

2020 обіцяє бути цікавим для фанатів Bugatti, оскільки близько місяця тому компанія опублікувала загадкове зображення в Instagram. Це повідомляє про прибуття іншого потужного Chiron, і тепер нам відомо, що ховалося під кришкою автомобіля. У новому звіті, опублікованому The Supercar Blog, йдеться, що Golf НЕ буде єдиним автомобілем від VW Group, який отримає «R» в цьому році, так як Chiron R скоро з’явиться.

Очевидно, світовий дебют запланований на Женевський автосалон 2020 року на початку наступного місяця. Очікується, що остання версія французького гіперкара буде перебувати між згаданими Chiron Sport і Super Sport 300+.

90-й Женевський автосалон почнеться 3 березня з першого дня для преси, так що нам залишилося почекати близько трьох тижнів, щоб з’ясувати, наскільки правдиві чутки.


Не пропустіть