BMW представила новий 5-Series (фото)

Компанія BMW представила оновлену модель 5-Series, автомобіль отримав передові технології й сучасний дизайн.

BMW 5-Series отримав всебічне, але при цьому скромне оновлення, яке було необхідно для успішної конкуренції з рестайлінговими Mercedes-Benz E-Class і Audi A6.

Дизайн новинки легко розрізнити за попередньою версією моделі. На передньому плані знаходяться нові стандартні адаптивні світлодіодні фари, які мають менший профіль і комплектуються двома L-подібними денними ходовими вогнями. Вони ж дублюють сигнали повороту. Збільшені ґрати радіатора підкреслюють їх спорідненість з моделями 7-Series і X7. Вид збоку утримує цікаву лінію символів, яка перетворюється в С-стійку. Також відзначимо нові задні ліхтарі і трапецієподібні патрубки вихлопної системи.

Всі модифікації поставляються в комплекті з інформаційно-розважальною системою BMW iDrive 7 з 12,3-дюймовим сенсорним дисплеєм і включають навігацію, Apple CarPlay і Android Auto. Панель приладів цифрова з дисплеєм 12,3 дюйма. Моделі з чотирма і шістьма циліндрами оснащені новою перфорованою оббивкою SensaTec з контрастним рядком. Шкіра Dakota – стандартна функція на M550i xDrive і додаткова опція на інших моделях, як і шкіра Nappa.

Серед двигунів новинки – 4-циліндровий мотор об’ємом 2,0-літра на 184 к.с., 6-циліндровий агрегат на 3,0-літра і 340 «коней», 4,4-літровий V8 з 530 к.с. потужності. Дизельна лінійка представлена рядним 4-циліндровим мотором об’ємом 2,0-літра на 190 к.с. і рядним 6-циліндровим агрегатом об’ємом 3,0-літра, що видає 249 к.с.. Усі агрегати працюють разом з 8-швидкісною АКПП.


Не пропустіть