Renault розсекретив новий універсал

Компанія Renault підготувала для Женевського автосалону чергову новинку. У Швейцарії публіка побачить елегантний і спортивний універсал французького бренду Megane Estate. Модель, яка постане в топовій версії GT – це просторий і комфортний інтер’єр, динаміка і яскравий стиль.

Renault Megane Estate GT створювався за участю з спеціалістів підрозділу Renault Sport. Спорнтивна “ДНК” знайшла відображення в передньому бампері, ексклюзивної решітки, широкому і низькому повітрозабірниках. Також варто відзначити хромовану вихлопну трубу, рельєфний дифузор, нова оптика, рейлінги з анодованого алюмінію. В цілому ж, зовнішність нового універсала мало чим відрізняється від нового покоління Megane в кузові хетчбек, який був представлений в минулому році.

У новинки низька посадка і широка колісна база, завдяки чому водій зможе краще “відчувати” дорогу. Крім цього у Megane Estate GT є повнокероване шасі 4Control, що дарує універсалу чітку керованість і маневреність як на звивистих дорогах, так і на вулицях міста. Відзначимо, що Renault Megane Estate став першим універсалом C-сегменту з шасі 4Control.

Renault_75905_ru_ru

Renault_75906_ru_ru


Не пропустіть