Кросовер Toyota C-HR розсекретили до прем’єри (ФОТО)

Фото нового компактного кросовера Toyota C-HR втекли в мережу перед його дебютом на Женевському автосалоні на наступному тижні.

Анонсована концептом C-HR, серійна модель є стильним кросовером, який отримав агресивну передню частину з тонкою радіаторною решіткою і автентичною головною оптикою. Рухаючись далі, можна помітити об’ємні колісні арки, пластикові накладки кузова і нахилене лобове скло. Кросовер також відрізняється пологим дахом, незграбною лінією «талії» і маленькими задніми стеклами. Також варто відзначити приховані ручки задніх дверей, «плаваючий» задній спойлер і задні ліхтарі у формі бумеранга.

Toyota не поспішає розкривати технічні подробиці, але модель базується на платформі TNGA, використаної також новому Prius. Силова гамма буде включати асортимент різних двигунів, включаючи гібридну систему, яка може бути запозичена у вищезгаданій моделі.

Якщо це так, то гібридний варіант, швидше за все, отримає 1,8-літровий 4-циліндровий двигун, що працює по циклу Аткінсона, два електродвигуна і безступінчатий варіатор під управлінням електроніки. Така конфігурація забезпечує Prius комбіновану потужність 121 к.с. і витрата палива 5,2 літра по шосе, 5,6 літра по місту і 5,4 літра в комбінованому режимі.

Toyota C-HR буде випускатися в Туреччині і модель буде продаватися в безлічі різних країн, включаючи США.


Не пропустіть