Китайці показали чергового суперника Tesla

У минулому році китайська компанія Youxia Motors представила електричний седан X, який, за заявою представників марки, складе конкуренцію компактній 4-дверці із Силіконової долини Tesla 3. Тепер же в Піднебесній вирішили позмагатися з іншою Теслою, найбільш ходовою – Model S, пише topgir.com.ua.

Зокрема, тамтешня інтернет-корпорація LeEco представила концепт електромобіля LeSee, товарна версія якого могла б скласти конкуренцію американському преміум-електрокару.

Прототип може похвалитися майже повністю скляним дахом, завдяки якому створюється враження, що він зливається з вітровим склом і заднім вікном. Як і личить сучасній шоу-карівській моді, LeSee укомплектували камерами замість зовнішніх дзеркал, автопілотом, а також сенсорним управлінням замість механічних кнопок. Є у нього і відмінна дизайнерська риса – С-подібні суцільні фари і задні ліхтарі.

Щодо технічної частини лише відомо, що машина розганяється до 210 км/год.

А тепер найцікавіше: випускати новинку буде … Aston Martin (обидві компанії підписали в минулому році угоду). Тому, за попередньою інформацією, електрокар створять на базі моделі Rapide, а його виробництво налагодять на підприємстві британської марки в Гайдоне.


Не пропустіть