Ferrari вивела на тести загадкову модель

Компанія Ferrari проводить в Маранелло дорожні випробування суперкара 488 GTB зі зміненою зовнішністю. Це може бути як «заряджена» версія моделі (Speciale), так і абсолютно новий автомобіль з тестовим кузовом від 488 GTB, для якого італійська марка має намір відродити назву Dino, пише motor.ru

Знімки загадкового прототипу розмістив на своїй сторінці в Facebook місцевий житель. За іншою версією, висунутою в коментарях до запису, на фото може бути зображений 488 GTB з особливим кузовним обвісом, підготовленим в єдиному екземплярі за замовленням клієнта.

Від 488 GTB представлений на знімках автомобіль відрізняється формою ліхтарів і бамперів. Крім того, на прототип нанесені смуги кольори італійського прапора.

Суперкар Ferrari 488 GTB, наступник моделі 458 Italia, дебютував навесні 2015 року. Машину оснастили турбомотором об’ємом 3902 кубічних сантиметра і потужністю 670 кінських сил, який прийшов на зміну 570-сильному 4,5-літровому «атмосфернику».

Влітку 2015 року глава концерну Fiat Chrysler Серджіо Маркіонне в одному з інтерв’ю заявив, що відродження назви Dino «було питанням часу». Проте розробка такого автомобіля офіційно не підтверджена. Модель, яка стане ідеологічним наступником класичного «Діно», може з’явитися в 2018 році.


Не пропустіть