Компанія Renault продемонструвала «заряджений» Twingo

Компанія Renault представила «заряджений» варіант компактного хетчбека Twingo, який на відміну від попередника тепер іменується GT, а не RS. Публічний дебют автомобіля відбудеться на Фестивалі швидкості в британському Гудвуді, що відкривається 23 червня, пише motor.ru.

Технічно «заряджений» Twingo повністю повторює найпотужніші «Смарт» від ательє Brabus. Ці моделі побудовані на одному шасі, розроблені спільними зусиллями компанії Renault і «Даймлера», а також ділять між собою майже 70 відсотків загальних компонентів.

Таким чином, GT-варіант «Твінго» отримав трициліндровий бензиновий двигун об’ємом 898 кубічних сантиметрів, який видає 109 кінських сил і 170 Нм крутного моменту. На відміну від «Смарта», який можна замовити з шестиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями, компакт-кар «Рено» доступний тільки з «механікою».

Динамічних характеристик моделі поки немає. Очікується, що розгін до «сотні» займе менше 10 секунд.

Також задньопривідний Twingo GT отримав більш агресивний зовнішній вигляд з додатковими повітрозабірниками, занижену підвіску, перенастроюючу систему стабілізації, 17-дюймові колісні диски та іншу вихлопну систему з патрубками, встановленими по центру заднього бампера.

Європейські продажі новинки почнуться взимку.


Не пропустіть