Перші шпигунські фото нового Mitsubishi Lancer 2017

Нове покоління седана Mitsubishi Lancer 2017 розкрилося на шпигунських фото. Знімки зроблені в процесі дорожніх випробувань в Китаї.

Новий Mitsubishi Lancer по розміру і силуету схожий зі своїм попередником, але дизайн новинки перероблений відповідно до актуального корпоративного стилю бренду Dynamic Shield. Суттєвих змін зазнала передня частина автомобіля, яка отримала деяку схожість з моделями Toyota. Хромована решітка радіатора тепер простягається на весь передок між фарами, але тепер є ще нижня решітка радіатора, раніше нагадувала великий повітрозабірник, а тепер прикритий сіткою.

Бічна частина автомобіля обзавелася рельєфною виштамповкою, збільшилися розміри бічних обвісів. Задня частина також обзавелася рельєфом і новим дизайном ліхтарів із застосуванням світлодіодних технологій. Крім того, повторювачі ліхтарів меншого розміру з’явилися в нижній частині автомобіля.

За інформацією китайського ресусра Autohome, що опублікував фото нового Mitsubishi Lancer 2017, модель повинна надійти в продаж в Піднебесній в 2017 році. Поки нічого не відомо про склад силової гами та інші технічні подробиці. З чуток, на знімках зображено десяте покоління Лансера після рестайлінгу спеціально для китайського ринку.


Не пропустіть