Опубліковані фото оновлених Renault Logan і Sandero

У мережі з’явилися перші знімки автомобілів, призначених для України, Туреччини, Росії, країн Близького Сходу і Африки, пише auto.mail.ru.

Саме на цих ринках моделі Logan, Sandero і Sandero Stepway продаються під маркою Renault, в той час як в Європі вони випускаються під маркою Dacia. Рестайлінгові Dacia Logan і Sandero нам демонстрували на Паризькому автосалоні, а тепер настала черга бренду Renault.

Як можна переконатися по фотографіях, від своїх попередників оновлені Renault Logan, Sandero і Sandero Stepway відрізняються іншими фарами головного світла, іншою решіткою радіатора і іншими бамперами. Цікаво, що саме за цими ж ознаками можна відрізнити європейську версію моделі від нашої.

912c7ecf756836a7847c7775583901f3_orig

3ef179790712f6ea6f03de3ecb9e160c_orig

Знімки інтер’єру оновлених Renault Logan, Sandero і Sandero Stepway поки що опубліковані не були. Але, швидше за все, точно так же, як і у моделей, що випускаються під маркою Dacia, головним нововведенням стане нове кермо.

А ось якими двигунами будуть оснащуватися Renault Logan, Sandero і Sandero Stepway після рестайлінгу, невідомо. У Європі лінійка моторів практично не змінилася, а головним і єдиним нововведенням став літровий 75-сильний турбомотор, але не факт, що цей двигун з’явиться у нас.

PS – Хочете глянути, як виглядають оновлені Logan, Sandero і Sandero Stepway для Європи? Немає нічого простіше! Дивіться відеоролик нижче.


Не пропустіть