«Гелендеваген» нового покоління вперше зафіксували на відео

Новий Mercedes-Benz G-класу вдалося підловити під час їздових випробувань, пише auto.mail.ru.

Позашляховик в захисному камуфляжі був помічений неподалік від Аффальтербаха, де розташовується штаб-квартира підрозділу AMG. Про це повідомляє користувач walkoART, який опублікував відео за участю новинки.

Як неважко здогадатися, революційних змін в зовнішності Mercedes-Benz G-класу чекати не доводиться. Однак в технічному плані поліпшень буде більш ніж достатньо. Наприклад, позашляховик виросте на 10 см в ширину, що позитивно позначиться як на просторі в салоні, так і на керованості. Крім того, маса моделі завдяки застосуванню нових матеріалів може зменшитися аж на 400 кг, а не на 200 кг, як передбачалося раніше.

Що ж до двигунів, то за попередніми даними, новий «Гелендеваген» буде доступний з лінійкою шестициліндрових бензинових і дизельних моторів потужністю до 360 к.с., що поєднуються з 9-ступінчастою автоматичною трансмісією. Надалі у Mercedes-Benz G-класу з’явиться і версія AMG, яка отримає модернізований чотирьохлітровий агрегат V8 твін-турбо, потужність якого поки не розкривається.

Дата презентації новинки також як і раніше невідома. Втім, якщо вірити розсекреченим виробничим планом, у 2017 році у Daimler не буде великих «позашляхових прем’єр», тому швидше за все, «Гелендеваген» нового покоління представлять не раніше 2018 року.


Не пропустіть