Оновлений Ford EcoSport представлять на початку листопада

Як стало офіційно відомо «Дейлі-Мотор», оновлений кросовер Ford EcoSport офіційно дебютує в рамках автосалону в Сан-Паулу в листопаді поточного року. Цю інформацію поки не підтвердили в компанії «Форд», зазначивши, що точні терміни презентації рестайлінгового «екоспорт» стануть відомі пізніше.

За попередніми даними, другий за рахунком рестайлінг цього компактного кросовера торкнувся не тільки дизайну автомобіля, але і його технічних характеристик.

З чуток, новий EcoSport отримав зовнішній вигляд в стилі нового Kuga, а також обзавівся новою решіткою радіатора, новими бамперами і новими фарами.

У моторну гамму цієї моделі увійде новий 1,5-літровий бензиновий двигун Dragon, а в якості інших двигунів задіють вже відомі 1-літровий мотор на 125 сил і 1,5-літровий агрегат на 112 «скакунів».

Нагадаємо, що європейська модифікація кросовера Ford EcoSport в поточній версії оснащується додатково ще і 1,5-літровим дизельним мотором на 95 «конячок».

У салоні рестайлінгової модифікації EcoSport чекають появи нового рульового колеса, іншої передньої панелі, підправленої центральної консолі і мультимедійного комплексу SYNC 2 з кольоровим дисплеєм.


Не пропустіть