Продемонстрували новий Mercedes-Benz E-Class Coupe (Відео)

Як повідомляють наші німецькі колеги, компанія Mercedes-Benz проведе офіційну презентацію свого нового купе – E-Class Coupe – вже в найближчі дні – 14 грудня. У Мережі опубліковано відеотизер і зображення новинки, судячи з яких автомобіль отримає нові задні ліхтарі в стилі S-Class Coupe і C-Class Coupe.

Передня частина новинки буде виконана в традиційному стилі, використовуваному компанією і в інших її моделях, а ось задня частина отримає деякі зміни – зокрема невелике вікно в задній частині, яке стало більшим, ніж передбачалося раніше.

На викладених в Мережу фото автомобіль, ймовірно, є модифікацією Avantgarde і AMG Line. Остання версія відрізняється наявністю більш агресивного аеродинамічного обвісу з «алмазною» решіткою радіатора і 19-дюймовими колісними дисками.

Нове покоління Mercedes-Benz E-Class Coupe буде пропонуватися в чотирьох модифікаціях: E220d, E200, E300, а також E400 4Matic. Перші три версії будуть оснащені 2-літровими 4-циліндровими моторами, а остання 3-літровим бі-турбованим агрегатом V6. Пару всій лінійці двигунів складе 9-діапазонна автоматична коробка передач.


Не пропустіть