Toyota обновила хетчбек Yaris

Toyota розсекретила оновлену версію Хетбчек Yaris. Публічний дебют моделі відбудеться на автослаоне в Женеві 7 березня. Як повідомляє прес-служба бренду, рестайлінговий автомобіль отримав 900 нових деталей.

Пропорції машини залишилися колишніми. При цьому хетчбек отримав збільшену решітку радіатора, нову оптику, бічні молдинги і видозмінені бампера. У салоні встановлюються нові крісла і оновлена ​​приладова панель.

Творці оснастили рестайлінговий Yaris новим 1,5-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Потужність мотора становить 111 кінських сил. До 100 км/год машина з таким агрегатом розганяється за 11 секунд.

Також на мотор-шоу в Женеві компанія Toyota покаже спортивну версію Yaris. Автомобіль позиціонується як конкурент Renaultsport Clio 200 і Volkswagen Polo GTI. Новинка отримала аеродинамічний обвіс і спеціальні наклейки на кузов. Спортивний Yaris оснастили 210-сильним бензиновим мотором. Інші технічні характеристики поки тримаються в секреті. Раніше повідомлялося, що машину укомплектують системою повного приводу.

Крім цього, в Женеві буде показаний ралійний хетчбек Toyota Yaris WRC. Новинка оснащується 1,6-літровим бензиновим двигуном з безпосереднім уприскуванням палива потужністю 380 кінських сил.


Не пропустіть