BMW розповіла про новий седан М5

Підрозділ M баварського концерну пообіцяло, що виведе на ринок найтемпераментніший і ефектний седан в своєму модельному ряду.

Прем’єра седана BMW М5 шостого покоління відбудеться до кінця 2017 року, повідомила прес-служба автоконцерну. Головною відмінністю від попередника буде повнопривідна трансмісія – вперше на найпотужнішій «п’ятірці».

Під капот нового BMW M5 встановлять бензиновий двигун V8 об’ємом 4,4 літра. Працювати агрегат буде в парі з 8-ступінчастою коробкою передач M Steptronic з функцією Drivelogic, що дозволяє вибрати режим роботи коробки передач. При активованої системі DSC будуть доступні три режими – 4WD, 4WD Sport і 2WD. Відомо, що в конструкції «п’ятірки» буде широко застосовуватися алюміній, вуглепластик, магній і високоміцні сталі, що дозволить їй скинути близько 100 кг в порівнянні з попередником.

Нагадаємо, що попереднє покоління спортивного седана BMW M5 задньопривідне. Автомобіль, обладнаний потужним двигуном (V8, 4,4 л) в 560 к.с., 7-ступінчастою роботизованою трансмісією, розвиває швидкість до 250 км/год.


Не пропустіть