Новий BMW X4 M 2018 помічений на дорожніх тестах

Не так давно на випробуваннях був помічений «заряджений» кросовер BMW X3 M, а сьогодні баварські розробники вивели на тести одноплатформених BMW X4 M. Відзначається, що автомобіль отримає чотири патрубки випускної системи і занижений дорожній просвіт.

На сторінках європейського автомобільного видання AutoEvolution з’явилися свіжі шпигунські фото з тестів нового “зарядженого” кросовера BMW X4 M 2018 модельного року. Новинка отримала стильну передню оптику, яка виявилася дещо ширшою і більшою, ніж у моделі BMW X3 M, а решітка радіатора навпаки стало трохи компактнішою. Крім того, BMW X4 M 2018 оснащується абсолютно новим бампером з невеликими дифузорами.

Що стосується задньої частини автомобіля, то тут кросовер зберіг похилий дах і купеподібну форму, а також зміг здивувати абсолютно новими освітлювачами і бампером з ефективним спліттером.

Що стосується технічних характеристик, то новий BMW X4 M 2018 отримає під капот модернізований двигун S58, оснащений особливою системою охолодження. Очікується, що потужність двигуна складе не менше 460 кінських сил, що дозволить конкурувати з Mercedes-Benz GLC C63. На жаль, фотошпигунам не вдалося відобразити салон новинки, але очікується, що інтер’єр буде витриманий в спортивному стилі.


Не пропустіть