Відбулася прем’єра компактного кросовера Ford Freestyle

Американська компанія Ford публічно представила новий Ford Freestyle, який розробники позиціонують як «компактний утилітарний кросовер». Видання Motor Beam повідомляє, що прямими конкурентами новинки стануть Hyundai i20 Active і Fiat Urban Cross.

Індійський підрозділ американської компанії Ford представило новий компактний «паркетник» Ford Freestyle, який базується на популярному в Індії хетчбеку Ford Figo, але при цьому в плані зовнішності істотно відрізняється від сітікара. Решітка радіатора моделі забарвлена ​​в чорний колір, а протитуманні освітлювачі отримали абсолютно нову форму. Крім того, Ford Freestyle оснащується оригінальними бамперами.

Новий Ford Freestyle, як і інші кросові хетчбеки, має пластиковий захисний обвіс кузова, а також компактні рейлінги на даху. Новинка поставлена ​​на 15-дюймові легкосплавні диски, а на задньому бампері з’явилася срібляста обробка.

Що стосується технічних характеристик, то новий Ford Freestyle приводиться в рух компактним 1,2-літровим мотором з трьома циліндрами, який здатний генерувати 94 кінські сили при 120 Нм. Також на вибір клієнтам запропонований 1,5-літровий «дизель» потужністю в 99 «конячок» і 215 Нм. Очікується, що новий Ford Freestyle розташується в бюджетному сегменті індійського ринку.


Не пропустіть