Chery представила позашляховик із витратою менше 5 л на 100 км і дешевше $18 тисяч (Фото)

На Пекінському автосалоні компанія Chery представила гібридний позашляховик Chery Discovery 06 C-DM. Новинка пропонується за ціною від 17 900 доларів.

Цей автомобіль можна розглядати як гібридну версію бензинового автомобіля Discovery 06, що підключається. При цьому стартова ціна гібрида виявилася всього на 1800 доларів вищою, ніж у версії з ДВЗ. Автомобіль оснащений гібридною силовою установкою TGDI п’ятого покоління та коробкою передач DHT.

Зовнішній вигляд автомобіля практично такий самий, як і в оригінальній паливній версії. Він оснащений 13,2-дюймовим основним екраном та повністю РК-панеллю приладів. Автомобільна система збудована на базі Snapdragon 8155.

Гібридна установка базується на моторі об’ємом 1,5 л з максимальною потужністю 115 кВт. Автомобіль має п’ять режимів роботи: повністю електричний, розширеного діапазону, з прямим приводом двигуна, паралельний режим та режим рекуперації енергії. Запас ходу на електротязі становить 120 км, повний запас ходу перевищує 1300 км, а витрата палива на 100 км становить 4,9 л.


Не пропустіть