Mitsubishi Pajero отримав нову спецверсію на честь 100-річчя бренду (Фото)

Японська компанія Mitsubishi оголосила про старт продажів лімітованої версії популярного позашляховика Mitsubishi Pajero. Відзначається, що вихід ювілейної версії автомобіля приурочений до 100-річчя з моменту заснування компанії та випуску Mitsubishi Model A.

Від стандартно виконаного позашляховика новий Mitsubishi Pajero у лімітованій версії відрізняється обробкою інтер’єру високоякісною шкірою Nappa, а також декоративними елементами з натурального дерева, які розташовуються на центральній консолі. Окрім того, кузов моделі оздоблений шильдиками та наклейками з символікою обмеженого тиражу.

Що стосується технічних характеристик, то новий Mitsubishi Pajero приводиться в рух 3,0-літровим атмосферним мотором, який здатний забезпечити потужність в 174 кінські сили. Силова установка працює в тандемі з 5-ступінчастим «автоматом» і системою повного приводу Super Select II, який векторизує крутний момент і блокує міжосьовий диференціал.

На даний час Mitsubishi Pajero доступний для замовлення тільки в Китаї за ціною від 60 329 доларів. До списку оснащення входить велика мультимедійна система з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, а також пакет сучасних асистентів.


Не пропустіть