Продемонстрували відроджений великий позашляховик Ford

Раніше компанія Ford офіційно підтвердила перезапуск легендарного позашляховика Bronco

Компанія Ford розповсюдила перше офіційне зображення моделі Bronco, яка стане частиною глобального портфеля автомобілів американської марки до 2020 року. Нагадаємо, що великий позашляховик «Форд» випускався з 1966 по 1996 роки. Автомобілі оснащувалися повним приводом і цілим рядом опцій для бездоріжжя. Раніше в Ford заявляли, що новий Bronco збереже відданість традиціям.

Судячи з фотографій, на яких кузов позашляховика прихований під щільною тканиною, зовні Bronco зазнає ряд змін. Модель стане компактніше і отримає більш квадратні риси. Запасне колесо, як і в колишніх модифікаціях, розташується на зовнішній стороні дверей багажника.

Технічні характеристики нового «Бронко» не розкриваються. Раніше в Ford підкреслювали, що шосте покоління позашляховиків «зможе похвалитися новітніми інтелектуальними технологіями і сміливим поглядом, залишаючись вірним своїм міцним корінням».

За неофіційною інформацією, в шостому поколінні Bronco збереже рамну конструкцію, повний привід і отримає двигун EcoBoost з шістьма циліндрами, об’ємом 2,7 л і потужністю 325 к.с.

Передбачається, що позашляховик буде продаватися не тільки на американському, а й на інших ринках.


Не пропустіть