Продемонстрували найбільш незвичайну версію популярного Duster (Фото)

Новинка під назвою Fiskal зроблена на базі кросовера Dacia Duster, який в минулому році змінив покоління. Від звичайного SUV його відрізняє задня частина, пристосована під перевезення вантажів.

Багажне відділення збільшено за рахунок задніх крісел. Від передніх крісел відсік відокремлений сталевою перегородкою. Підлога також посилена міцною металевою пластиною.

Довжина вантажного відсіку перевищує 1,6 метра, тому перевезення довгих предметів не стане проблемою. Для кріплення поклажі передбачені спеціальні кільця. Задніх стекол немає – замість них стоять заглушки. При цьому всі двері на кормі, включаючи бічні, відкриваються як і на серійній версії Duster.

Найближчим часом фургончик Dacia вийде в продаж. Одними з перших його побачать в Австрії. Вибір двигунів виявиться таким же, як і у звичайного SUV. Це бензинові 1.6 і 1.2 TCe потужністю від 115 до 125 сил, а також турбодизель 1.5 dCi, який видає від 90 до 110 “конячок”. У частині трансмісії – передній або повний привід, а також механічна коробка передач або робот EDC з двома зчепленнями.


Не пропустіть