Розкрито подробиці про новий пікап Tesla

Представник керівництва компанії Tesla поділився деякими подробицями про ще неанонсований пікап свого бренду.

Маск на своєму офіційному каналі в соціальній мережі розкрив деякі характеристики майбутнього електрифікованого пікапа. В його основу буде покладено двомоторний силовий агрегат, який здатний розвивати надзвичайно високий крутний момент і при цьому отримає динамічну підвіску, яка буде змінюватися в залежності від навантаження на сам транспортний засіб.

Як виявилося, борт зможе опускатися до самої землі, а поворот буде проводитися за рахунок чотирикутного з’єднання по типу шарніра. Завдяки системі штучного інтелекту, пікап зможе самостійно паркуватися, так як отримає систему кругового огляду нового покоління. А для того, щоб можна було використовувати інструменти без підключення до генератора, в пікапі буде передбачено кілька розеток.

Нагадаємо, що вперше про те, що в лінійці Tesla з’явиться пікап, розробники повідомили ще навесні поточного року. Однак, його випуском компанія почне займатися відразу після того, як налагодить виробництво Model Y, прототип якої повинен бути показаний вже до весни наступного року.


Не пропустіть