Mercedes-Benz представив глобальну версію нового седана A-Class

Німецький автовиробник офіційно розсекретив новий седан A-Class, який на глобальному ринку стане конкурентом Audi A3.

Світовій громадськості автомобіль буде представлений восени в рамках Паризького автосалону. Раніше седан A-Class в подовженій версії був представлений в Пекіні, а сам варіант призначений для китайського ринку.

Тепер компанія представила глобальну «коротку» версію седана, яка не стане заміною Mercedes CLA, як повідомляли деякі джерела. Довжина Mercedes-Benz A-Class складає 4 549 мм, а ширина і висота – 1 796 і 1446 мм. Відстань між осями буде 2 729 мм.

Заявлений об’єм багажного відділення становить 420 літрів. У салоні оформлення ідентично однойменному хетчбеку і виконано в стилістиці E-Class і S-Class. Моторна гамма буде представлена ​​турбованим дизельним 1,5-літровим двигуном з віддачею 116 к.с. і бензиновим мотором з турбіною об’ємом 1,3 літра і потужністю 163 к.с.

У парі з двигунами буде працювати семишвидкісний робот 7G-DCT фірми Getrag. На старті продажів седан буде доступний для покупки з переднім приводом, а пізніше з’являться повнопривідні варіанти і седани з задньою багатоважількою.

Серійне виробництво седана стартує в кінці цього року.


Не пропустіть