Skoda презентувала кросовер Kodiaq в новій версії (Фото)

Популярний кросовер Skoda Kodiaq щойно вийшов в модифікації Laurin & Klement Edition, яка очолює діапазон і пропонує клієнтам порцію ексклюзивності.

Дорога модифікація Laurin & Klement доступна на всіх моделях Skoda починаючи з Octavia і вище. Зазвичай вона включає двоколірну обробку салону шкірою і декоративними дерев’яними вставками. У випадку зі Skoda Kodiaq все зроблено точно так же.

Топовий кросовер Skoda Kodiaq Laurin & Klement Edition названий на честь двох засновників компанії: Вацлава Лауріно і Вацлава Клемента. У випадку з Kodiaq версія Laurin & Klement замінює попередню модель Edition, пропонуючи більше розкоші, однак на £ 2 550 дорожче.

Максимально оснащений Skoda Kodiaq вже доступний для покупки в Великобританії, де базовий варіант коштує £ 35 945 з 150-сильним дизелем 2.0 TDI, повним приводом і ручною трансмісією. Версія з DSG обійдеться вже в £ 37 245. За менші гроші можна отримати 190-сильний бензиновий двигун TSI. Найбільший шик – 190-сильна версія вищезгаданого дизеля вартістю £ 38 105.

На тлі звичайних Skoda Kodiaq, топовий L & K відрізняється хромованою радіаторною решіткою, 19-дюймовими колісними дисками, змінами в дизайні бамперів і в обробці нижній частині дверей.

Усередині Skoda Kodiaq L & K крім вищезгаданої двокольорової шкіряної обшивки є панорамний дах, логотип L & K на підлокітниках, алюмінієві педалі і світлодіодне освітлення. У стандартне оснащення входить популярна розважальна система Columbus з найбільшим екраном, звукова система Canton, лобове скло що обігрівається, камера 360-градусів і шторки вікон.

Джерело vwdrive.com.ua

Не пропустіть