Volkswagen побудував великий будинок на колесах (Фото)

Компанія Volkswagen представила серійну версію кемпера Grand California на тематичній виставці Caravan Salon в німецькому Дюссельдорфі.

Автомобіль являє собою великий будинок на колесах на базі VW Crafter. Машину вже показали в статусі концепт-кара California XXL на тому ж заході роком раніше.

Загальна довжина кузова Grand California – 5986 мм. Майже триметрова висота кузова вена дозволяє дорослим пасажирам переміщатися по салону в повний зріст. У салоні передбачена душова кабіна площею 840 на 800 мм, кухня з газовою плитою, раковиною і двома холодильниками (один з них – знімний з об’ємом 70 літрів) і туалет.

У салоні також передбачено автоматичне освітлення для душової секції, Bluetooth-динаміки, електричний висувний поріг для зручності посадки, стіл на чотирьох і поворотні крісла водія і переднього пасажира. Примітно, що за замовчуванням в великому кемпері VW всього два спальних місця, ще два потрібно купувати у вигляді опції. Додаткові місця розташовані на другому ярусі, там же передбачено панорамний дах.

Замовники також можуть придбати панель сонячних батарей на дах, інтегровану супутникову антену і Wi-Fi роутер. Скільки все це буде коштувати – поки не уточнюється.


Не пропустіть