Aston Martin опублікував перший тизер гіперкара Project 003

Компанія Aston Martin показала перше офіційне зображення гіперкара, який проходить під індексом Project 003. Очікується, що серійну версію новинки назвуть Valhalla.

Серійний Project 003 буде являти собою середньомоторне купе, більш доступне і масове порівняно з футуристичним гіперкаром Valkyrie. У вересні 2018 року компанія Aston Martin опублікувала перший схематичний начерк новинки. Серійний Project 003 отримає полегшений вуглепластиковий монокок, до якого будуть кріпитися алюмінієві підрамники. Активний аеродинамічний обвіс і адаптивна підвіска дістануться гіперкару в спадок від старшої Valkyrie. До складу гібридної силової установки увійде потужний бензиновий турбомотор: V8 або V12.

У порівнянні з опублікованими раніше олівцевим начерком, нинішній тизер зображує цілком реальний автомобіль, хоча судити про його дизайн, як і раніше, важко. Новинка буде виглядати не настільки драматично, як Valkyrie. Ми бачимо широкий присадкуватий силует з вираженими колісними арками і світлодіодними горизонтальними ліхтарями. Можна не сумніватися, що Aston Martin Valhalla стане черговим дивним творінням британської марки.

Очікується, що серійний Aston Martin Valhalla буде являти собою більш просту і практичну версію Valkyrie. Гіперкар отримає менш потужну силову установку і обзаведеться багажником. Всього планується випустити 500 екземплярів. Перші покупці отримають свої гіперкари в кінці 2021 року.


Не пропустіть