Alfa Romeo підготувала стильний компактний кросовер (Фото)

Новий компактний кросовер Alfa Romeo дебютував в Женеві. На автосалоні марка показала концепт-кар Tonale, який незабаром стане серійною моделлю.

Alfa Romeo підготувала нову модель, яку показала на автосалоні в Женеві в статусі концепт-кар – мова йде про компактний кросовер Tonale, що готується до серії.

Дизайн автомобіля виконаний у фірмовому стилі сучасних моделей Alfa Romeo і одночасно схожий до класичних машин – 21-дюймові диски зроблені в дусі 33 Stradale з 60-х років, а фари стилізовані під оптику SZ і Brera.

Силует схожий на прототип Duetto і Disco Volante Spider, а задня частина – зовсім особлива відмінна риса, яку хотілося б бачити на серійному компактному кросовері Alfa Romeo.

У салоні – пара дисплеїв, з яких 12,3-дюймовий відповідає за панель приладів, а менший, 10,25-дюймовий, зроблений під мультимедійну систему. Свої екрани вбудовані в дефлектори системи вентиляції, а крім того інтер’єр доповнений атмосферним світлодіодним підсвічуванням.

Технічні характеристики Alfa Romeo Tonale не розкриваються, але марка повідомила, що кросовер оснащений гібридною силовою установкою. Аналогічні будуть і під капотом серійної моделі.


Не пропустіть