Експерти розповіли про нові авто Женевського автосалону до € 25 тисяч

Експерти розповіли про деякі автомобілі, які були представлені в рамках Женевського автосалону. Фахівці відзначили ряд переваг моделей, вартість яких нижче 25 тисяч євро – повідомляє actualnews.org.

Однією з найбільш дорогих авто в даному списку є Scala від Skoda. Автомобіль обладнаний досить містким багажником об’ємом в 467 літрів, а також потужним мультимедійним обладнанням. Вартість моделі становить 17,3 тисячі євро, однак вона може змінюватися в залежності від комплектації. Seat Minimo являє собою невеликий електромобіль за 10 тисяч євро, здатний без підзарядки долати до 100 км. Peugeot 208 має досить привабливий дизайн, місткий салон, а його ціна 14 тисяч євро. Головною перевагою є можливість придбання авто з одним з трьох варіантів двигуна, серед яких бензиновий, електричний і дизельний.

Toyota Corolla GR Sport порадує любителів класики, представляючи собою спортивну версію знаменитої моделі за 25 тисяч євро. Wolksvagen T-Cross також виділяється на тлі конкурентів, представляючи собою ефектний кросовер з великим дорожнім просвітом за 16 тис. євро.


Не пропустіть