Nissan Juke другої генерації помітили під час тестів (Фото)

Виробник Nissan займається підготовкою до показу паркетника Juke наступної генерації. Унікальні знімки прототипної версії серійної моделі, захованої під пристойним шаром камуфляжу, оприлюднило закордонне видання Motor Authority.

За фотографіями можна зрозуміти, що новинка вся прикрита камуфляжною плівкою, в зв’язку з цим більшість змін у зовнішності при всьому бажанні розглянути не виходить. Однак дещо все ж вдалося дізнатися ще до того, як концепт-кар нового Juke почав тестуватися. Так, фахівці концерну стверджують, що кросовер не повторюватиме зовнішність Leaf, не стане схожим на концептуальне авто Nissan IMx, а також не запозичить ідей у ​​шоу-кара Nissan Gripz, презентованого три з гаком роки тому.

Оновлена ​​генерація придбає вузькі модулі фари, які покликані стати візуальним продовженням решітки радіатора V-подібної форми. Кругла оптика залишиться на своєму місці, тільки, швидше за все стане більш прогресивною всередині. Плюс до всього, абсолютно інакше виглядає боковина, яка, при порівнянні з версією авто сьогоднішньої генерації, доповнена дизайнерською виштамповкою, висхідній від ручки передніх дверей до заднього ліхтаря.

Основним технічним нововведенням другого покоління «Джука» стане побудова авто на новій архітектурі CMF-B, взятої у хетчбека Renault Clio. Разом з новим шасі, малогабаритний паркетник може придбати гібридну і на сто відсотків електричну модифікацію.

Дата показу паркетника як і раніше невідома, але поки все свідчить про те, що автомобіль буде презентований на початку осені поточного року на міжнародному мотор-шоу у Франкфурті.


Не пропустіть